производител:  Attipas Bulgaria

Няма продукти от този производител.

производител:  Attipas Bulgaria

Обувките за бебета и малки деца Attipas са създадени чрез физико-кинетични проучвания и физиотерапия и при стриктен мониторинг на развитието в продължение на 7 години. Te са подходящи за деца на възраст от 3 месеца до 4.5 години, като са създадени с идеята да защитят нежните крачета, но и да осигурят стабилна основа за развиване на фината моторика, чувството на стабилност и баланс.


Обувките Attipas са:


Удобни – разпределят равномерно натиска на ходилото (доказано с изследване на физико-динамичните и кинетични особености в ранна детска възраст)​
Дишащи – направени от изключително леки материали, притежават вентилационни отвори на подметката, които отвеждат топлината за допълнителен комфорт. Могат да се перат в машина до 30 градуса. След изпиране изсъхват много бързо.
Стабилни – широката предна част осигурява свобода на движение на пръстите, което е важно за когнитивната функция. Подобряват чувството за стабилност и баланс. Не се хлъзгат.
100% безвредни – всички продукти на Attipas произведени при най-високи стандарти за качество и безопасност. Преминали са тестовете за съдържание на формалдехид и други вредни вещества и са напълно безопасни за вашето дете.
Гъвкави – съвременните материали от които са направени позволяват на обувките Attipas да бъдат изключително леки и гъвкави, а в същото време здрави.
Изборът на правилната обувка има ключово значение за развитието на гръбначния стълб, за правилната позиция на глезена и за чувството за баланс. Проучванията сочат, че използването на обувки от кожа и особено с твърда подметка засяга неблагоприятно модела на ходене и предизвиква внезапни промени в ъгъла на глезенната става. Ето защо използваните през този период обувки трябва да са много леки и гъвкави, с възможно най-тънката подметка, за да имитират ходене на бос крак.
Attipas – нека децата ни се разхождат здрави и щастливи!